Ana Sponsorlar
Kurumsal Sponsor
İletişim Sponsor
Aday - DOĞAN ALKIŞ
DOĞAN ALKIŞ
SES SANATÇISI
Oylama Ücretsizdir

Ben Doğan Alkış. Doğup büyüdüğüm Van’da Müziğe olan ilgim çocuk yaşlarda başladı. Küçük yaşlardan itibaren Halk müziği ve arabesk müziğin duygusal dünyasına ilgi duydum ve bu alanda kendimi geliştirmeye karar verdim. Lise yıllarımda sahneyle tanıştım ve sesimi daha bilinçli kullanmak adına müzik eğitimine yöneldim.

Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’nda lisans eğitimi alarak şan, vokal teknikleri, nazariyat, ve sahne uygulamaları üzerine akademik eğitim gördüm. Bu süreçte hem geleneksel hem de çağdaş müzik anlayışlarını tanıma fırsatı buldum.

Sahne performanslarımda duyguyu ön planda tutmayı, dinleyiciyle samimi bir bağ kurmayı önemsiyorum. Arabesk müziğin içtenliğini, kendi yorumumla harmanlayarak dinleyiciye ulaştırmaya çalışıyorum. Çeşitli şehirlerde konserler verdim, festivallere katıldım ve dijital platformlarda yayınladığım eserlerle geniş bir kitleye ulaşma şansı yakaladım.

Muziği bir ifade biçimi olarak görüyor, her sahneyi bir iç yolculuk gibi yaşıyorum. Bu yolda bestlerim ile üretmeye, paylaşmaya ve duygulara tercüman olmaya devam ediyorum.

DOĞAN ALKIŞ
Yılın Başarılı Şair-Yazar-Sanat Ödülü
Her kategoride sadece 1 aday için oy kullanabilirsiniz.
Menü
Webtadil Dijital Danışmanlık